accio

Acció

Intervencions a l’entorn hospitalari

Des de l’any 2007 s’estan duent a terme intervencions artístiques en col·laboració amb l’Aula Hospitalària de l’Hospital Germans Trias i Pujol i amb l’entorn hospitalari en general (planta de pediatria i diversos espais de l’hospital). A la Planta de pediatria i en coordinació amb l’Aula Hospitalària, els processos creatius tenen diverses finalitats: es treballa conjuntament amb la mestra de l’aula per tal de donar un valor afegit a les accions artístiques i alimentar-nos mútuament. Busquem un eix de treball comú que en algun moment pot coincidir amb alguna efemèride. Mentre la mestra treballa continguts del tema escollit dins de l’aula, des de Tiretades treballem com concretar-ho plàsticament, provocant així espais de creació col·lectiva on tots i totes, petits i grans, nens i nenes ingressats, amb els seus familiars, esdevenen protagonistes i descobreixen i/o (re)descobreixen l’ARTISTA que som i portem a dins.

Tot seguit, un breu històric de les accions més rellevants dels últims anys:

 • Exposicions annuals al vestíbul principal i al passadís. Amb itinerància a CRP Badalona:
  Llum a la llum 2015
  Música i acció 2014
  L’Aigua, …”Som una marea de gent” 2013
  Descobrim l’hospital des de la 7a planta 2011
  Anem pel món 2010
  Viatge a l’espai 2009
  Retrats de la 7a 2008 edició d’un llibre
  Intervenció pintura mural a consultes externes de pediatria i urgències pediàtriques, 2008-09
accio2
LA LLUM
2014-15
accio8
LA MÚSICA
2013-14
accio3
L’AIGUA
2012-13

 

accio4
DESCOBRIM L’HOSPITAL
2010-11
accio9
ANEM PEL MÓN
2009-10
accio5
L’ESPAI
2008-10

 

accio7
RETRATS
2007-08

 

Formació en art i salut a professionals

En aquest context interdisciplinari d’art i salut, es fa necessària la formació específica per a professionals, tant provinents del l’àmbit sanitari com artístic, perquè integrin els recursos necessaris en la seva praxis. En breu oferirem diverses formacions homologades.
Per a més informació, contacteu-nos a info@tiretades.cat

Formació adreçada a professionals de la salut que volen ampliar mires per a la intervenció en el seu dia a dia. Com incorporar l’art en la professió i acció diària. Valor dels seus beneficis.

Formació a professionals del món artístic i pedagògic que volen intervenir en processos creatius dins d’entorns sanitaris. Processos, eines i recursos.